myślałem że pozbyłem się wszystkich
tych co mówiły że trzeba
tych co miały
za tragedię czyjeś cierpienie
też i takich co to
wyciagają rękę
dwie nawet
myślałem że przyswoiłem nowe
te co się cieszą
na widok upadku
takie co płaczą
gdy mi za mało
inne odpowiedzialne
za odsuwanie odpowiedzialności
a jednak
zostały we mnie resztki...
Resztki
Maniaq
Maniaq
Wiersz
·
21 lipca 2008
za odsuwanie odpowiedzialności
---- to jakies naciągniete zbyt mocno - nie przekonuje. całość może być.