Literatura

idiotka (wiersz)

veg.anka

na raz kończę  myśl

zaledwie mi zaświtało

by zrobić coś

z niczego

 

natychmiast szczęka otrzymała

cios   na nic zdała się

 reanimacja

umarła idea a ja

wciąż wierzę

w zmartwychwstanie świętych


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
ew
ew 22 lipca 2008, 19:48
jeśli ja kończę myśl, to po co ona mi jeszcze świta ? wywal to "mi" - ani to ładne słowo ani niczego nie wnosi do wiersza.
Marek Dunat
Marek Dunat 22 lipca 2008, 20:30
rzeczywiscie ,, mi ,, niepotrzebne. całosć ostra jak cięcie nożem . ja na tak .
zieloneciele
zieloneciele 22 lipca 2008, 22:51
coś z niczego, umarła idea...hmm..
Zły Miś
Zły Miś 22 lipca 2008, 23:08
ja na tak, jednak na kredyt. Ale może być.
przysłano: 22 lipca 2008 (historia)

Inne teksty autora

skurcze
veg.anka
zakochana
veg.anka
żar
veg.anka
ziemia
veg.anka
wyklęta
veg.anka
erotycznie
veg.anka
uzależnienia
veg.anka
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca