niemiecki jamnik o tyrolskich korzeniach
nozdrza ma wilgotne
krawat w jelenie na rykowisku
jest - a niby nie - zupełnie jak ten dół kloaczny
wypełniony treścią jelit
zapchane wnętrzności przemawiają głośno - uwolnij nas
uwolnij
one mogą również wypaść - poszarpane
przez dzikiego niedźwiedzia lub lamę z Bombaju -
- bynajmniej nie mieszkańców okolic Schwarzwaldu