Rozstrzeliwszy precedensy na nie
wiele części
potrafi być
czarnym psem
i patrzeć z każdej nie
możliwej strony
czerwone szkło
zamiast tęczówki
mogę
schodzić niżej
szczupakiem
sięgać słów i kresek
pierwszorzędnych
i niżej?
prosić Boga którego nie widać
o ołówki bo ich nie ma
i nie zobaczę dopóki nie
uśmiechniesz się tak
typowo kliście
podniesiesz ogon
przyjacielu