coś dla Ryśka II

mała

Kocham Go za to,
że był,
że jest
i, że będzie

Uwielbiam Go,
bo daje mi szczęście
i sprawia, że chce się żyć

Cenię Go,
że do końca był człowiekiem
i jednym z nas

Podziwiam Go,
mimo, że niewielu już pamięta,
że On też nas kochał...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 14 głosów
mała
mała
Wiersz · 11 listopada 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    hipiska...
    Tak samo jak dwa wcvześniejsze wiersze - berdzo mi się podoba. także cenię i kocham Dżem

    · Zgłoś · 20 lat temu
  • Natalia
    ten wiersz już do mnie przemawia... :-)

    · Zgłoś · 22 lata temu