Kocham Go za to,
że był,
że jest
i, że będzie
Uwielbiam Go,
bo daje mi szczęście
i sprawia, że chce się żyć
Cenię Go,
że do końca był człowiekiem
i jednym z nas
Podziwiam Go,
mimo, że niewielu już pamięta,
że On też nas kochał...
mała
Wiersz
·
11 listopada 2000
-
Nataliaten wiersz już do mnie przemawia... :-)
-
hipiska...Tak samo jak dwa wcvześniejsze wiersze - berdzo mi się podoba. także cenię i kocham Dżem