dzisiaj będzie tak na gorąco
piana popłynie półdźwiękiem
nim fantazje się skończą
wezmę sprawy do ręki
w niedomknięte powieki
wkleję obraz pamięcią
będę bardziej człowiekiem
gdy wybuchnę w napięciu
zostawię w annie chwilę
z jednorodnej zadumy
niech pamięta że byłem
spływającym rozumem
wannizowanie
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd
Wiersz
·
27 lipca 2008
wiersz życiowy i pełen treści :D
spływającym rozumem- hahaha, to ja już wiem gdzie Wy rozum macie, Panowie :)
PS. A idźcie z tymi awatarami z Anathemą, ogłupiec można :P
się mnie ten tytuł bardzo podoba, jest taki...ładnie utworzony, jakby przemyśłany mocno ;)
a tak poważnie to fajny przymrużastopowieczny tekscik jest.
ps.ogłupieć? niemożliwe :)
a tytuły i wiersze to chyba na pewno Ty :)
ocenę zostawię :x