nie odmawia się urody refleksom światła
i idiotycznym hasłom na szklankach
tak jak nie odmawia się jej
romantycznym pierdołom i ptasim
odchodom
Drakula płaci podatek od kopulacji świń
to też ma swój urok
poronione decyzje świnie i gówna śmierdzą
Kraków po radosnej stronie życia
A czy to tekst o podatkach albo gołębiach?
pozdrawiam