+++

mimbla77

kropla mroku

spłynęła w dół

zawisła na rzęsie

zobaczyłam w niej

zimną otchłań

spadając przeżarła mi serce

Oceń ten tekst
mimbla77
mimbla77
Wiersz · 29 lipca 2008
anonim
  • Marek Dunat
    Przykro mi, naczytałem się takich wierszy z tym, że autorzy mieli około 14. lat. Możesz oczywiście pisać mrocznie, ale niech to nie będzie tania pisanina. Widzisz, publikując na forum wystawiasz wiersz na ocenę. Jeżeli nastawiasz się na róże słane do stóp - rozczarujesz się. Publikujesz, nie piszesz już tylko dla siebie. Czytelnik jest niezadowolony.

    Magia poezji polega na niedopowiedzeniu, metaforyce (wyszukanej) lub ciekawym przesłaniu. U Ciebie jest kawa na ławę i koniec. Co ma z tego czytelnik? Nic, niestety. Jedna sugestia - broń Boże się nie zraź . Dwie jaskółki nie czynią wiosny jak i dwa sępy zimy.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • Michał Domagalski
    również: nie.
    Dziękuję!

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    Senor Singer
    nic dla mnie. mrok, otchłań, przeżerane serce. nie dziękuję.

    · Zgłoś · 16 lat temu