pingwin

Kuba Nowakowski

dwa palce poniżej splotu

nie dość słonecznego

wymacałem

tyci embrion śmiechu

 

żegnaj depresjo

gorsza od teściowej

ust wciąż otwartych

 

dwa palce na prawo

od miejsca gdzie stoję

upadł w czarnym fraku

ptak zmęczony

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 30 lipca 2008
anonim
  • ew
    Na tycim embrionie śmiechu można wiele zbudować , ba, nawet ptaka depresji do walnięcia łbem o beton zmusić można takim embrionem.
    Bardzo na tak.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kuba Nowakowski

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    stoi :) ...słup:P

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    sobie zobacz Latte, jak należy dziękować grzecznie :P

    · Zgłoś · 16 lat
  • Latte
    Tak jest ew:) o! boska:)

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kuba Nowakowski
    dziewczęta, please

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Jolene
    co znaczy pls?
    yes or not?
    :)
    super

    · Zgłoś · 16 lat
  • Nihili
    podoba mi się,o.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    Jaqint
    Czytam go już trzeci raz, a nie oceniłem. Nie może być.

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    złymiś
    Gdyby nie zbyt wytarta teściowa, byłoby wszystko OK.

    · Zgłoś · 16 lat
Wszystkie komentarze