* * * (chcę ciebie ...)

Paweł Lang alias LEPiK

chcę ciebie malować
powolnym ruchem palców
całe twoje ciało
dotykiem

mieszać farbę włosów
ze światłem księżyca
tworząc kolor namiętności

ujarzmić dwa półksiężyce
wilgotnymi ustami
pokryć płótno skóry

stworzyć dzieło doskonale-proste
jedność
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 15 głosów
Paweł Lang alias LEPiK
Paweł Lang alias LEPiK
Wiersz · 13 listopada 2000
anonim