chcę ciebie malować
powolnym ruchem palców
całe twoje ciało
dotykiem
mieszać farbę włosów
ze światłem księżyca
tworząc kolor namiętności
ujarzmić dwa półksiężyce
wilgotnymi ustami
pokryć płótno skóry
stworzyć dzieło doskonale-proste
jedność