ideał

Paweł Lang alias LEPiK

biała kartka
czyste tworzywo
artysty

niech zostanie nieskażona
boską profanacją
reklamą do wiernych
do nie-wiernych

niech pozostanie moją czystą pamięcią
nieskażoną błędami
będę idealny
zamnkięty
bez komunikatu
ślepa uliczka - mażeń
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Paweł Lang alias LEPiK
Paweł Lang alias LEPiK
Wiersz · 13 listopada 2000
anonim