ta różnica

Kuba Nowakowski

namnażanie zgiełków

dźwięków paranaturalnych potok

jednym słowem

mielonka komunikatów

z tym się mierzę

choć nie chcę

 

piszę listy do ciszy

 

wertuję puste o niej albumy

a w twojej jodze pogiętej

i trendy fusach z zielonej herbaty

z namaszczeniem naparzanej

nie uświadczysz jej

jest tylko modna chrypka pod publiczkę

 

cisza topi się pod językiem

kiedy wracam do ławki

i klękam

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 3 sierpnia 2008
anonim
Usunięto 1 komentarz
Wszystkie komentarze