Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Kuba Nowakowski
próżne bioder starania
próżne bioder starania
Kuba Nowakowski
myślałem, że to orgazm
lecz gdy wreszcie kichnęłaś
wszystko stało się jasne
Lubię
Kuba Nowakowski
Wiersz · 8 sierpnia 2008
MadaM
Na zdrowie !
:-)
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Senor Singer
padłem człowieku, padłem! : )
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
joan
:))))))))))
zabiłeś mnie tym razem:)
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Latte
o rany........ RE-WE-LAC-JA!
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Kuba Nowakowski
się czerwienię
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Latte
:) czerwony to bardzo twarzowy kolor :P
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Kuba Nowakowski
a po przepiciu, twarzowy to bardzo czerwony kolor :P
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Latte
ale w tym wierszu nic nie ma o przepiciu :P
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Kuba Nowakowski
a no nie ma
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
ew
ha ha ha , dobre :)
obrazowo z tymi staraniami bioder, ale poezji w tym ni hu hu
Lubię
·
Zgłoś
·
16 lat
Wszystkie komentarze
×
Zgłoś obraźliwe treści
:-)
zabiłeś mnie tym razem:)
obrazowo z tymi staraniami bioder, ale poezji w tym ni hu hu