Nasza (nie)wiedza

Aneta Katarzyna

TU
noc spokojna
gwiazdami usłana
GDZIEŚ
jest teraz
głośno ruchliwie tłoczno
TUTAJ
daleko od świata
patrząc na gwiazdy
odczuwam wielkość
WSZECHŚWIATA
czy jesteśmy sami
nie wiemy
tylu rzeczy
TU

1997
Aneta Katarzyna
Aneta Katarzyna
Wiersz · 13 listopada 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    yyyy siemka
    ekhem Ty isiotko ;] szukamy wiersza o wiedzy a nie o jakims dupowatym wszechświecie. Spójrz se w dupe to zobaczysz wszechświat, pa

    · Zgłoś · 17 lat