Chciałam cię poznać.
Rękę wyciągnij, już bez słów
tylko popatrz najgłębiej w oczy
tak, żebym nie mogła się skupić na niczym innym.
Chciałam cię poznać.
Rękę wyciągnij, już bez słów
tylko popatrz najgłębiej w oczy
tak, żebym nie mogła się skupić na niczym innym.
Tyle się musisz nauczyć,,,, . Gdy wytrwasz przez pięć lat.
Wyrzuć z tego tekstu zbędności, nie martw się, ja z tym też mam problemy.
Brak tytułu, banał bijący po oczach. Żeby wiersz o miłości był dobry, musi być naprawdę wyjątkowy, bo tyle w tym temacie zostało już powiedziane.
Może następnym razem.
no cóż, może to i faktycznie nie przypomina wiersza.. i tak będę próbować dalej ;)