Literatura

Śmierć nienawiści (wiersz)

Agataeye

nie ma opisu...
stałam wtedy
taka zła...
patrzyłam na resztki mojej nadziei
rozsypujące sie pod Twoimi krokami
starałeś się zniszczyć ten mur
który sama zbudowałam... kamień po kamieniu...
lecz całkiem niechcący
dodałeś trochę gliny
czy wiesz jak ładnie pachnie
świerzy rumianek? pachnie tak boleśnie... jak wtedy...
stałam tam
i patrzyłam
jak pędzisz z prędkością światła
w moją stronę
spojrzałam do góry
nieważne...
ukryłam się.. w moim małym światku złości.. w mojej szafie..
jaka szkoda... że nie ma śladu... po Twojej próbie...
nic nie widać.. tylko czuję.. tylko ja...

niczego sobie– 5 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 13 listopada 2000

Inne teksty autora

Sama
Agataeye
Cierpliwość
Agataeye
~~~~
Agataeye
Angel Dust
Agataeye
Złość
Agataeye
Pragnienie
Agataeye
Łza miłości
Agataeye
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca