1. Zawsze wszystko było ok.
Żadnych kłótni żadnych łez
Żadnych(w tle)
Zawsze wybaczałam Ci
Zawsze na wszystko machałam ręka
Ręką
Ref. Dziś już nie!
Dziś nie wybazce Ci
Dziś juz nie!
Na nic nie przymróże oka
Dziś już nie... x2
Dziś już nie...
2. Może ty choć raz przeprosisz mnie
Powiesz ze nie chciałeś
Bo to jaaa
Zawsze wybaczałam Ci
Zawsze na wszystko machałam ręka
Ręką
Ref. Dziś już nie!
Dziś nie wybazce Ci
Dziś juz nie!
Na nic nie przymróże oka
Dziś już nie... x2
Dziś już nie...
3. Nawet nie chciałeś! (przeciaganie)
Nie spróbowałeś!! ( przeciąganie)
Nawet nie spróbowałeś(w tle)
I teraz pamiętaj że... (przeciąganie)
Nigdy na Ciebie nie spojrze
Nie powiem Kocham Ci
Kocham Cie...
cala piosenka ma bzc spiewana na falsecie oprocy ostatniej zwrotki
uśmiałam się - czytając (przeciąganie) :)
może nagraj te piosenkę i umieść ją na wywrocie jest taka możliwość