To jest wracaniem do domu
na obiad
na kanapę
przed telewizor
I po co to zmieniać
i jak żyć bez tego
To jest wrócenie
z odpowiedzią prawdziwą
kocham
w słowie pełnym
i przebarwnym
a po obiedzie
Hela są jeszcze te marynowane śledzie?
Poza czasem