Literatura

Pomoc (wiersz)

mls4

...

Wyczuj go!

Przekonaj bo warto.

Czy zrobisz to?

 

Nie zwlekaj!

Daj nadzieje.

Czy wesprzesz go?

 

Pomagaj mu!

Biegnij z uczuciem.

Wysluchasz mnie?

 

On zaraz zniknie!

Opusci nas.

Samobojczy sen...

 

 


fatalny 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
hayde
hayde 15 sierpnia 2008, 19:59
dla mnie tekst o niczym, sens widocznie zwinęła trąba powietrzna.
tryptyk
tryptyk 15 sierpnia 2008, 20:14
za hayde. rym to-go powalający
szklanka
szklanka 15 sierpnia 2008, 23:13
i do tego z błędami.
estel
estel 16 sierpnia 2008, 13:24
Błędy, bezsens, nie ma wiersza.
przysłano: 15 sierpnia 2008 (historia)

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca