Pomoc

mls4

Wyczuj go!

Przekonaj bo warto.

Czy zrobisz to?

 

Nie zwlekaj!

Daj nadzieje.

Czy wesprzesz go?

 

Pomagaj mu!

Biegnij z uczuciem.

Wysluchasz mnie?

 

On zaraz zniknie!

Opusci nas.

Samobojczy sen...

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
mls4
mls4
Wiersz · 15 sierpnia 2008
anonim
  • estel
    Błędy, bezsens, nie ma wiersza.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • szklanka
    i do tego z błędami.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    dobraświnia
    za hayde. rym to-go powalający

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    hayde
    dla mnie tekst o niczym, sens widocznie zwinęła trąba powietrzna.

    · Zgłoś · 16 lat temu