Znak zapytania
ile on znaczy
przy pytaniu czy mnie kochasz
Kropka w odpowiedzi po prostu mnie śmieszy
a jednak my przez życie idziemy
pytań tysiące zadając
a kropki w odpowiedzi za wszystko
i za nic dostając
miłość ile to znaczy
miłość do niej i do niego
miłośc jest jedynie częścią tego co czujemy do lubego