Bez znaczenia

Alexis

 Znak zapytania

 ile on znaczy

 przy pytaniu czy mnie kochasz

 

Kropka w odpowiedzi po prostu mnie śmieszy

 

 

a jednak my przez  życie idziemy

 pytań tysiące zadając

 

 

a kropki w odpowiedzi za wszystko

 i za nic dostając

 

 

 

 

miłość ile to znaczy

miłość do niej i do niego

miłośc jest jedynie częścią tego co czujemy do lubego

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Alexis
Alexis
Wiersz · 16 sierpnia 2008
anonim
  • Marek Dunat
    ćwicz , ćwicz . trening czyni mistrza. może kiedyś uda się Tobie napisać wiersz.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    dobraświnia
    no i kolejny banalny tekścik o miłości. poezji brak.

    · Zgłoś · 16 lat temu