scenariusz i reżyseria:
Życie
scenografia:
głowa z chodnikiem w tle
w rolach głównych;
jednostka i masa bezwzględna
-pewnie pijany-
stwierdza obojętnie masa bezwzględna
-epileptyk-
do kurwy nędzy
znieczulenie ogólne:
500mg/kg masy ciała
prostszy, ten który teraz utrudnia odczytanie
pozdrawiam