długość dzwięków pracoholika

orchid666

 drrry drrry drrry wstawaj do pracy

 

i tyk tyk tyk już siódma

 

i kap kap kap umyj zęby

 

i tyk tyk tyk siódma czterdzieści

 

i siup siup siup nie poparz się kawą

 

i tyk tyk tyk już za dziesięć ósma

 

i pssyy pssyy pssyy nie potknij się wchodząc do tramwaju

 

i tyk tyk tyk jesteś spóźniony

 

i skrzek skrzek skrzek ustąp pani z artretyzmem

 

Ty Ty Ty kretynie - dziś jest niedziela

orchid666
orchid666
Wiersz · 17 sierpnia 2008
anonim
  • anonim
    zieloneciele
    cholera. przesada. no. :I
    żart, nie?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kuba Nowakowski
    oryginalnie, zwłaszcza skrzek pani z artretyzmem mi przypadł

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    herra Singer
    ma swój punkowy urok:D fajne!

    · Zgłoś · 16 lat
  • anonim
    dobraświnia
    poezji brak :/

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marek Dunat
    i pyr, pyr, pyr - odjeżdżam

    · Zgłoś · 16 lat
  • orchid666
    oj to był taki tekst dla propagandy no......a powiecie, że mojej głupoty, ale to co zdarza sie heheh

    · Zgłoś · 16 lat
  • Pani Chorąży
    mój drogi wzorowałeś się na wierszyku dla dzieci "Szybko"?

    · Zgłoś · 16 lat