nie śmierci się boję
ale umierania
co od korzenia
do owocu
zimną żmiją się wkręca
chlup
żyć w zgiełku
czy w ciszy co piszczy
czym czuć życie
jak nie czuć zdychania
chlap
rano jestem inny
rano muszę mam zadanie
potem tylko jestem
okropne
nie śmierci się boję
ani umierania
bo chlup i chlap
przed świtem zbudzi
to samo
"rano jestem inny
rano muszę mam zdanie" - a mi tu się czyta, że rano mam zadanie :)
pozdrawiam
Pozdrawiam!
no ale to MOJE ZDANIE TYLKO , nie bić, nie deptać kfiatuszka :)
ale umierania
cudo!!!!!
"nie śmierci się boję- ale umierania " Z.Beksiński
poza tym podoba się zakończeniem po paru głebszych chlup chlap nawet umieranie nie straszne...