Trzymasz me dłonie szepczesz mi
Kocham Cie-jak mile sercu te słowa
Gdy patrzysz w oczy ,uśmiechasz się
I tulisz mnie w ramionach
Gdy mówisz mi -ze pięknie dziś wyglądam.. miły mój
z miloscią pieszczę twoja twarz i usta twe kochane
Z ufnością tez przyjmuje dzień choć nie wiem co przyniesie
Pokonam rozpacz smutek łzy bo wiem ze przy mnie jesteś.. TY
Pozdrawiam!