najscie

pawel

Zdeptali moją dumę pognietli moje myśli,
Czynu tego dokonali ludzie nieczyści.
W brudnych butach wtargneli do mojego świata,
Została po nich tylko w oknie krata.
Teraz jestem inny,inaczej myśle,
Bo naśmiecili oni w moim umyśle.
pawel
pawel
Wiersz · 17 listopada 2000
anonim