poczekaj na mnie jeszcze chwilę
niech poukładam sobie świat
razem pójdziemy na motyle
aby w zielone z nimi grać
potem padniemy na polanie
pośród najwyżej wzniosłych traw
i niech nas wieczór tam zastanie
z dala od zwykłych ziemskich spraw
będę ci trawą pieścił usta
potem szaleńczo je całował
i niech zapachnie nam rozpustą
i niech ugrzęzną w gardle słowa
i będę kochał cię aż tyle
ile potrafi szumieć las
tylko poczekaj jeszcze chwilę
niech poukładam sobie świat
Kolejny potęgowy, Grzesiek, masz kondycję_do_pozazdroszczenia. :)
czekajcie a będzie wam dane...:D:D:
dziękuję Ew:)
wsw ojep rędze j mo gęg dyż nag min nie zdar za się :)