I w ostatnim wersie posypała się wersyfikacja. Zmień na 'ty i przyjaciółka Ela', a będzie dobrze.
Co do całokształtu. Zaczynasz wcześnie, to i słabo idzie, ale pisz, a za kilka lat sobie sam poczytasz i spojrzysz z dystansu. Dawaj!
Pozdrawiam i życzę szczęścia w miłosnych sprawach.
Co do całokształtu. Zaczynasz wcześnie, to i słabo idzie, ale pisz, a za kilka lat sobie sam poczytasz i spojrzysz z dystansu. Dawaj!
Pozdrawiam i życzę szczęścia w miłosnych sprawach.