zaczłapane dni półtora kroku
od przerzutni czasu najpierwszego
niedopowiedziane oświadczyny
w worku gardła i sen
o przedwczesnym wyprysku zdrady
moje żyły podwiązane twoimi
twoje słowa pokąsane moimi
zaczłapane dni półtora kroku
od przerzutni czasu najpierwszego
niedopowiedziane oświadczyny
w worku gardła i sen
o przedwczesnym wyprysku zdrady
moje żyły podwiązane twoimi
twoje słowa pokąsane moimi
bo takie frazy jak:
zaczłapane dni
czasu najpierwszego
wyprysku zdrady
dosyc są niebezpiecznym rozwiązaniem w takim zagęszczeniu i na tak malej przestrzeni. każda z osobna hm...ciekawa.
mieszane uczucia mam. uporządkuję i powrócę.
niedopowiedziane oświadczyny
w worku gardła i sen
o przedwczesnym wyprysku zdrady - te wersy smakowite bardzo, i tylko te sobie będę czytała, zaczłapanie zakryłam, dwa ostatnie wersy z zaimkami, również zakryłam i pozostała mi wcale niezła miniatura.