Miłośc Niejedno ma imię
Miłośc ma wiele odcieni
Najczęściej pojawia się wiosną
Choć czasem rozkwita w jesieni
Strzelec wciąż nieustraszony
Wysyła celne swe strzały
Gdy grot przeszyje dwa serca
Będą się wiecznie kochały
Gdy ostrze przebije ci serce
Postawi przed tobą pytanie
Ach , co mi miłość przyniesie
Cóż wtedy ze mną się stanie
Mój adres
Pierwsze miejsce pod schodami, pokój razem ze szczurami<
Moje nazwisko poszło na pastwisko, a datę i rok
zjadł siedmiogłowy smok.