gdak

Kuba Nowakowski

to co się ze mną dzieje też jest

patykiem pisane w pudrze

otartym z wapieni dawnych chęci

 

podkowa zgryzoty przedwczesnej

smętnie huśtająca się pod nosem

nie wróży szczęścia

nic nie wróży

 

sunę jak paw a

jestem kurą

z suchą rózgą w dupie

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 25 sierpnia 2008
anonim
  • joan
    ech, zasmuciłeś

    · Zgłoś · 16 lat
  • ew
    rózgą w d.. pojechałeś bardzo nisko, początek się czyta, ale potem .. musiałeś tak przyziemnie ?

    · Zgłoś · 16 lat
  • Kuba Nowakowski
    dlaczego przyziemnie? - tak wychodzi ze mnie gorycz ew.

    · Zgłoś · 16 lat
  • Marcin Sierszyński
    Rózga rozniosła mnie. Raczej nikt prócz joan od tylu dni nie mówi nic o nim...

    · Zgłoś · 16 lat