Literatura

Cierpienie (wiersz)

Ania Adamus

"Małe okno, zamknięte drzwi,
W mej duszy pustka,odchodzisz Ty,
Myśli przychodzą… odchodzą gdzieś,
Każde marzenie pogrąża mnie.
Mijają sekundy… minuty… i dni,
Kiedyś w mym sercu byłeś tylko Ty,
Teraz spoglądam przez to okno małe,
Lecz drzwi wciąż zamknięte, czas płynie nieubłaganie,
Me serce zranione, coraz mocniej krwawi,
Wszystko odeszło, minęło gdzieś,
Serce zabrałeś, zraniłeś mnie."

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 27 sierpnia 2008 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca