taty dylematy

Kuba Nowakowski

z renesansem policzkowych dołków

przyjmę spokój na stargane barki

i dokończę wam chłopaczki bajkę

o ramodziejku plumplimpladle i ramforemfusiku

 

kiedy znikniecie pod kołdrami snów

pójdę nam wystrugać z nocy

hulajnogę lepszych dni

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 28 sierpnia 2008
anonim
Wszystkie komentarze