Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Koniczyna
***
***
Koniczyna
*
Mam wszystko
Pieniądze
Sławę
Fanów
Uwielbienie tłumów
Jestem po prostu szczęśliwy
Pomyślał Kurt i pociągnął za spust
Lubię
Koniczyna
Wiersz · 19 listopada 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści