***

Koniczyna

*
Mam wszystko
Pieniądze
Sławę
Fanów
Uwielbienie tłumów
Jestem po prostu szczęśliwy
Pomyślał Kurt i pociągnął za spust

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 14 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 19 listopada 2000
anonim