żyję

Koniczyna

Zawsze chciałam
Zawsze wiedziałam
Potem zwątpiłam
Znowu miałam nadzieję
Ale i tak się okazało
Że żyję
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny+ 6 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 19 listopada 2000
anonim