jestem szczęśliwa

Koniczyna

Zwiędły kwiaty
Zimny wiatr mrozi
Słońce schowało się za chmury
Co mi tam...
I tak jestem szczęśliwa

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 17 głosów
Koniczyna
Koniczyna
Wiersz · 19 listopada 2000
anonim