Poczekam aż skończysz czytać - już wiesz,
że zwłoki nie są moje. Wszystko jest
na właściwym miejscu, w szafie nie ma trupa.
Kochamy się regularnie, ale czy to wystarczy,
żeby utrzymać się przy życiu? Ktoś może wejść
drzwiami, inny wyśle list: przez drzewa
i morze. Dopiero w ostatnim rozdziale zostawi
odcisk palca. Chłód przejdzie przez pokój
odwróci się tyłkiem do ściany.
Pozdrawiam!