)taka sie urodzilam(
czuję że zostaję sama
nie ma nic - wszystko odchodzi
zasnąć...
ukryć się... w... zakopać.. zasnąć
błagam dziś o siłę
błagam dziś o wskazówkę
błagam dziś o życie
błagam dziś o śmierć
w tym miejscu nie ma
powietrza
nie ma tu dla mnie
miejsca, więc gdzie
jestem??? nigdzie...
nie słychać mojego głosu
nie widać mnie... wszystko się wali
przykrywają mnie gruzy
mego życia
ja już nie mogę
jestem sama w tym
tłumie
zupełnie sama...