ile potrzeba tyknięć
by nauczyć się zaglądać przez ściany
jakie stężenie swobody we krwi
jest wskazane żeby zatańczyć
w czwartym sektorze ze zniczem na czole
cykadelicznego zorbę
spójrz tam gdzie zegar dostał kolki
w bezściennym świecie
poczuj eteryczną wolność
i tańcz a jak opadniesz z sił
uda extra vergine wskrzeszą członki
jednym tłoczeniem
Pozdrawiam!