Do Wolnego Człowieka

Weronisia

 

Zazdroszczę ci wolny człowieku

Który miłością duszy nie więzisz

 

Moja dawno już skrępowana

W kajdanach uczucia wygasa

 

Czas rozkrusza serca kochanków

Co dawno już pomarli przy sobie

 

A twoja dusza wolną jest

I beztrosko po świecie goni

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Weronisia
Weronisia
Wiersz · 4 września 2008
anonim
  • Marek Dunat
    Akurat nic tu po mnie. tekst prosty, temat oklepany. nieciekawie.

    · Zgłoś · 16 lat temu
  • anonim
    hayde
    takie pierdu, pierdu... ni to odkrywcze, ni powalające i jeszcze czuję jakieś ściągnięcie słów z "do prostego człowieka".

    · Zgłoś · 16 lat temu