Literatura

Do Wolnego Człowieka (wiersz)

Weronisia

 

Zazdroszczę ci wolny człowieku

Który miłością duszy nie więzisz

 

Moja dawno już skrępowana

W kajdanach uczucia wygasa

 

Czas rozkrusza serca kochanków

Co dawno już pomarli przy sobie

 

A twoja dusza wolną jest

I beztrosko po świecie goni


fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
hayde
hayde 5 września 2008, 11:57
takie pierdu, pierdu... ni to odkrywcze, ni powalające i jeszcze czuję jakieś ściągnięcie słów z "do prostego człowieka".
Marek Dunat
Marek Dunat 5 września 2008, 13:06
Akurat nic tu po mnie. tekst prosty, temat oklepany. nieciekawie.
przysłano: 4 września 2008 (historia)

Inne teksty autora

Zakazany owoc
Weronisia
Dusza
Weronisia
Uwięziony Anioł
Weronisia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca