promenada świateł oknem
taniego hotelu ze swoimi żarówkami
i neonami pogrążonymi w mantrze
mam wszystkie dworce na planszy
spokojnie i stanowczo jest
wielka szansa na sukces
zamiast pionków użyliśmy kieliszków
z najtańszym alkoholem jaki mogliśmy znaleźć
w tej części myśli
nienazwane 0
nF
nF
Wiersz
·
6 września 2008
i tylko tyle ...