hm?

basia45

może zaryzykuję i coś opublikuję 

urządzę małą fetę by potem toaletę

objąć gorącym uściskiem

i puścić hen do morza bazgroły te moje wszystkie

zapomnieć o nich na chwilę

gdy czasu upłyną mile

znów chwycić za długopis

i palnąć jakiś opis

gdy zastanowię się chwilę

może zaryzykuję

i coś opublikuję

basia45
basia45
Wiersz · 7 września 2008
anonim