napisalam piosenke odpiszcie mi co o niej myslicie
1pare razy szanse mialam
lecz jej nie wykorzystalam
gdy siedziales obok mnie i
tak slodko usmiechales sie ja ci w prost powiedzialam "NIE"
ref: błedna odpowiedz i szansy brak
powiedz podpowiedz co robie nie tak?
2.druga szansa byla prosta
lecz zrobilam sie zazdrosna
znowu powiedzialam "nie" no i wszystko syplo sie
a teraz tylko załuje ze
nie pocalowalam cie
ref:błedna odpowiedz i szansy brak
powiedz podpowiedz co robie nie tak?
3.wiecej juz nie próbowalam
zadnej szansy nie dostalam
i juz sie nie zakochalam
i chodz wielu przechodzilo
to o nic mnie nie prosilo
ref...bledna odpowiedz i szansy brak ...