odeszłaś w wietrzny sierpniowy poranek
w ciszy słabnącego oddechu
i łez spływających po twarzy
anioły przyniósł wiatr
aby zabrały Cię do Raju
ze spokojem na poszarzałej twarzy
i brakiem fizycznego cierpienia
odbyłaś ostatnią ziemską podróż
Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz
i tak też się stało
modlitwa o zbawienną śmierć
zostala wysłuchana
żegnam się z Tobą cichym
do zobaczenia!
,,anioły przyniósł wiatr,,
zapamietaj ją ( frazę) i zbuduj na niej prawdziwy wiersz, bo tekst następny na takim niskim poziomie jak powyższy juz nie przejdzie.