wdycham wszystko
niepotrzebnie
nieprzefiltrowany świat
przereklamowany
nijaki
odtaki
jak kogel mogel refluksogenny
i senny
fluorescencyjny
jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno
zamknij się
chodź ze mną
wdycham wszystko
niepotrzebnie
nieprzefiltrowany świat
przereklamowany
nijaki
odtaki
jak kogel mogel refluksogenny
i senny
fluorescencyjny
jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno
zamknij się
chodź ze mną
fluorescencyjny
jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno
Może kojarzyć się z rozbudowanymi porównaniami FISZA. I wtedy byłby to niezły poetycki hip-hop. Ale w reszcie tekstu nie widzę ha-ha....
Może nawet mniej zatrzymuje. Ale to tekst, który trza puścić... Niech ludzie patrzą.
Pozdrawiam!
jest tylko zamknij się i chodź ze mną
podoba się:)
refluksogenny - nie znam tego słowa, mogę się dowiedzieć co oznacza?
"fluorescencyjny
jak nowe prezerwatywy unimil by się odnaleźć gdy ciemno" - to mi się spodobało
"zamknij się
chodź ze mną" - a to się ostatnio robi dość typowe, miłość na szybko i inne bzdety
"wdycham wszystko
niepotrzebnie" - ano - łączenia wyrazów, obrazowania - trzeszczą.
a Autor potrafi - widać to w przesianej i wyciśniętej puencie. pozdrawiam
wiele się rzeczy myśli
niedowyrażalnych
odtakich
więc słowa których niema to tylko kwestia czasu
a ten ponoć nie istnieje